17/10/2021 17/10/2021 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Πράσινης Ενορίας», στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Βόλου, σήμερα Κυριακή 17/10 μετά τη Θεία Λειτουργία (στις 11.00 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-αφιέρωμα στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου, ιερό λείψανο του οποίου αφίχθη χθες στον προαναφερθέντα ιερό ναό. Ομιλητής θα είναι ο Αρχιμ. Αντίπας Νικηταράς, Προηγούμενος της Ιεράς...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 10:48

O Άγιος Αμφιλόχιος της Πάτμου – Ο Άγιος του Περιβάλλοντος

Διαδώστε:
O Άγιος Αμφιλόχιος της Πάτμου – Ο Άγιος του Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Πράσινης Ενορίας», στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Βόλου, σήμερα Κυριακή 17/10 μετά τη Θεία Λειτουργία (στις 11.00 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-αφιέρωμα στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου, ιερό λείψανο του οποίου αφίχθη χθες στον προαναφερθέντα ιερό ναό.

Ομιλητής θα είναι ο Αρχιμ. Αντίπας Νικηταράς, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Πάτμου, που θα αναπτύξει το θέμα «Ο Άγιος του περιβάλλοντος», αναφερόμενος στον Άγιο Αμφιλόχιο. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το πρόγραμμα «Πράσινη ενορία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων