13/04/2023 13/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ήταν καλεσμένος του Σωτήρη Πολύζου στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023. Αναφέρθηκε στο νόημα αυτών των ημερών, στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται, στα συσσίτια με πρώτο το “Δος Ημίν Σήμερον” του Μητροπολιτικού Ναού Βόλου, αλλά και στα ζητήματα στατικότητας του...
13 Απριλίου, 2023 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 10:01

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος για το νόημα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος για το νόημα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ήταν καλεσμένος του Σωτήρη Πολύζου στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Αναφέρθηκε στο νόημα αυτών των ημερών, στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται, στα συσσίτια με πρώτο το “Δος Ημίν Σήμερον” του Μητροπολιτικού Ναού Βόλου, αλλά και στα ζητήματα στατικότητας του εν λόγω Ναού που έχουν προκύψει, για την καρποφόρο συνεργασία με την Περιφέρεια, τις αναμεταδόσεις των ιερών ακολουθιών, τη διατήρηση της γλώσσας της Εκκλησίας έως και την επικείμενη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου τον Ιούνιο στον Βόλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων