17/03/2023 17/03/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.  Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτη Δημητριάδος: “Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Στο μέσον της Σαρακοστής, η Εκκλησία μας προσφέρει τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου, για να αντλήσουμε δύναμη για τη συνέχεια, αλλά ταυτόχρονα για να μας...
17 Μαρτίου, 2023 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2023 - 19:00

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄ – Είναι η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄ – Είναι η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτη Δημητριάδος:

“Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Στο μέσον της Σαρακοστής, η Εκκλησία μας προσφέρει τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου, για να αντλήσουμε δύναμη για τη συνέχεια, αλλά ταυτόχρονα για να μας καλέσει ο ίδιος ο Χριστός να γίνουμε μιμητές Του. Εάν δεν μιμηθούμε το παράδειγμά Του, το παράδειγμα της θυσίας, της προσφοράς, της ταπείνωσης της συγχώρεσης, τότε η Σαρακοστή δεν θα έχει νόημα για τη ζωή μας. Να λοιπόν! Τον Σταυρόν σου προσκυνούμεν Κύριε και καλούμεθα και θέλουμε να σε μιμηθούμε στο πνεύμα της θυσίας και της προσφοράς για τον κάθε αδερφό μας, για να μπορούμε να γευθούμε μαζί Σου την Ανάσταση που προσμένουμε και λαχταρά η ψυχή μας, Αμήν”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων