01/07/2022 01/07/2022 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Γ’ Κυριακή του Ματθαίου, αφορμώμενος από την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, από το ευαγγέλιο του Ματθαίου.  “Μην έχετε λοιπόν άγχος και μην αρχίσετε να λέτε τι θα φάμε; ή τι θα πιούμε; ή τι θα ντυθούμε; Γιατί για...
01 Ιουλίου, 2022 - 21:54

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή Γ’ Ματθαίου

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή Γ’ Ματθαίου

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Γ’ Κυριακή του Ματθαίου, αφορμώμενος από την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, από το ευαγγέλιο του Ματθαίου.

“Μην έχετε λοιπόν άγχος και μην αρχίσετε να λέτε τι θα φάμε; ή τι θα πιούμε; ή τι θα ντυθούμε; Γιατί για όλα αυτά, αγωνιούν όσοι δεν εμπιστεύονται τον Θεό. Ο Ουράνιος όμως Πατέρας ξέρει καλά ότι έχετε ανάγκη απ’όλα αυτά.”

Αυτά είναι τα λόγια του Χριστού.

Μας καλεί να εμπιστευτούμε τον Θεό.

Μας καλεί να μην απελπιστούμε, να μην έχουμε άγχος και μέριμνα που οδηγεί στο να χάνουμε την πνευματικότητα, την ηρεμία, τη γαλήνη της ψυχής μας, την ενότητά μας. Είναι κρίσιμη η εποχή.

Όμως καλούμεθα να ελπίζουμε και να εμπιστευόμαστε ότι έχουμε Ουράνιο Πατέρα που ξέρει τις ανάγκες μας.

Μας παιδαγωγεί αλλά και μας λυτρώνει.

Είναι Αυτός που φροντίζει όλη την κτίση.

Αυτός θα φροντίσει και για μας.

Ας έχουμε εμπιστοσύνη στο θέλημά Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων