21/01/2023 21/01/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος για την Κυριακή ΙΕ΄ Λουκά. “Ο Χριστός γι’άλλη μιά φορά εκπλήσσει αυτούς που Τον ακολουθούν. Στρέφεται στον Ζακχαίο, αυτόν που αδικούσε τους ανθρώπους. Τον κατεβάζει απ’τη συκομουριά, και μάλιστα θέλει να φάει στο σπίτι του. Αυτό οδήγησε πολλούς στην αγανάκτηση, αλλά ο...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 23:31

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή ΙΕ’ Λουκά (video)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή ΙΕ’ Λουκά (video)

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος για την Κυριακή ΙΕ΄ Λουκά.


“Ο Χριστός γι’άλλη μιά φορά εκπλήσσει αυτούς που Τον ακολουθούν. Στρέφεται στον Ζακχαίο, αυτόν που αδικούσε τους ανθρώπους. Τον κατεβάζει απ’τη συκομουριά, και μάλιστα θέλει να φάει στο σπίτι του. Αυτό οδήγησε πολλούς στην αγανάκτηση, αλλά ο Χριστός, μετά τη μεταστροφή του Ζακχαίου, έδωσε την απάντηση: Ήρθα για το απολωλός. Ήρθα για τον αμαρτωλό. Ήρθε για μένα και για σένα, γιατί όλοι ανήκουμε στην κατάσταση των αμαρτωλών, αρκεί να δεχθούμε στο σπίτι μας τον Χριστό, δηλαδή στην καρδιά μας και τότε η μεταμόρφωση είναι αυτή που οδηγεί στη σωτηρία. Και σήμερα πολλοί αγανακτούν, όταν ο ποιμένας προσεγγίζει τους αμαρτωλούς, αλλά αυτό είναι το έργο μας, αυτό θέλει ο Χριστός από μας. Να σώσουμε για να σωθούμε, χάρη σ’Αυτόν, Αμήν.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων