21/10/2023 21/10/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή ΣΤ΄ Λουκά.    Διαβάστε τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος: “”Γύρισε στο σπίτι σου και διηγήσου όσα έκανε σ’εσένα ο Θεός”. Μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός προτρέπει τον δαιμονισμένο που θεραπεύτηκε εκεί στη χώρα των Γαδαρηνών, να...
21 Οκτωβρίου, 2023 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2023 - 12:19

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή ΣΤ’ Λουκά

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή ΣΤ’ Λουκά

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή ΣΤ΄ Λουκά.

 

Διαβάστε τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος:

“”Γύρισε στο σπίτι σου και διηγήσου όσα έκανε σ’εσένα ο Θεός”. Μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός προτρέπει τον δαιμονισμένο που θεραπεύτηκε εκεί στη χώρα των Γαδαρηνών, να γυρίσει στο σπίτι του και να μην Τον ακολουθήσει, για να διηγηθεί το μεγάλο θαύμα, τη θεραπεία του.

Και είναι πολύ σημαντικό γιατί ο Χριστός θεραπεύει τον όλον άνθρωπο, τις σκέψεις του, τα λόγια του, τις πράξεις του. Όταν έχεις τον Χριστό μαζί σου, σκέπτεσαι διαφορετικά και τότε τα λόγια σου είναι πάντοτε λόγια παρηγοριάς κι αγάπης και στοργής και αλήθειας, ελευθερίας. Και βέβαια οι πράξεις είναι αυτές που κατοχυρώνουνε τι σημαίνει ο Χριστός στη ζωή μας. Οι Αγαρηνοί τον έδιωξαν τον Χριστό. Εμείς που έχουμε τον Χριστό, είμαστε αυτοί που σκεπτόμαστε, μιλάμε και ζούμε όπως ο Χριστός θα έκανε; Αυτό σημαίνει “είμαι Χριστιανός”! “

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων