28/05/2022 28/05/2022 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής του Τυφλού. “Οι Φαρισαίοι αμφισβητούν. Οι γονείς αρνούνται να πουν την αλήθεια. Πολλές φορές όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με τη λογική το θαύμα, θέλουμε να το παραμερίσουμε, θέλουμε να το αγνοήσουμε ή να το...
28 Μαΐου, 2022 - 12:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 12:13

O Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’- Είναι Κυριακή του Τυφλού

Διαδώστε:
O Δημητριάδος Ιγνάτιος σε  60’’- Είναι Κυριακή του Τυφλού

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής του Τυφλού.

“Οι Φαρισαίοι αμφισβητούν. Οι γονείς αρνούνται να πουν την αλήθεια. Πολλές φορές όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με τη λογική το θαύμα, θέλουμε να το παραμερίσουμε, θέλουμε να το αγνοήσουμε ή να το αμφισβητήσουμε. Έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι. Κι όμως! Ο Χριστός θαυματούργησε και ο τυφλός πίστεψε. Κι εμείς, σε κάθε Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και κάθε φορά που κοινωνούμε Αναστημένο Χριστό, βιώνουμε το θαύμα που πολλοί αμφισβητούν και άλλοι αγνοούν, αλλά είναι η πραγματικότητα, γιατί έτσι συμβαίνει. Τυφλοί βλέπουν, αλλά και αυτοί που βλέπουν, τυφλώνονται μπροστά στο θαύμα της παρουσίας του Χριστού στη ζωή μας. Μακάρι για μας ο Αναστημένος Χριστός να είναι ο Φως, αυτό που φωτίζει τη ζωή μας, Αμήν. Χριστός Ανέστη!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων