10/03/2023 10/03/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Β΄ Κυριακή των Νηστειών. Το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος: Ο Χριστός πριν θεραπεύσει τον παραλυτικό στην Καπερναούμ που Του έφεραν μπροστά στα πόδια Του, χαλώντας τη σκεπή, του συγχωρεί τις αμαρτίες. Οι φαρισαίοι σκανδαλίζονται. -“Ποιός είναι αυτός που συγχωρεί...
10 Μαρτίου, 2023 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 14:42

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Β΄ Κυριακή των Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Β΄ Κυριακή των Νηστειών

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Β΄ Κυριακή των Νηστειών.

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος:

Ο Χριστός πριν θεραπεύσει τον παραλυτικό στην Καπερναούμ που Του έφεραν μπροστά στα πόδια Του, χαλώντας τη σκεπή, του συγχωρεί τις αμαρτίες.

Οι φαρισαίοι σκανδαλίζονται.

-“Ποιός είναι αυτός που συγχωρεί αμαρτίες;”

Και οι άλλοι περιμένουνε, να δουν, θα θεραπεύσει κι αυτόν τον παραλυτικό ο Χριστός;

Συγχωρεί και θεραπεύει.

Κι εμείς αναρωτιόμαστε: “Τελικά, τι θέλει από εμάς;”

Ας διασώσουμε σ’αυτό το “γιατί” που μας πνίγει αυτές τις μέρες, τα λόγια του Σαίρεν Κίρκεγκωρ: “Ουράνιε Βασιλεύ, δώσε μας να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είσαι, λόγω των αμαρτιών μας εναντίον μας, αλλά μαζί μας, ώστε η ενθύμησή Σου, όταν ξυπνάει μέσα μας και κάθε φορά που ξυπνάει, να μην μας θυμίζει τις αθετήσεις μας, αλλά τη συγχώρεσή Σου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων