03/07/2019 03/07/2019 Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί η τελετή για τη θεμελίωση του κτιρίου των Ιώνων στην οδό Χρ. Λούλη 68 στη Νέα Ιωνία. Στην ομιλία της η πρόεδρος της Πολιτιστικής Εστίας «Ίωνες» Άννα Πετσιάβα- Παπανικολάου έκανε λόγο για μία μέρα ιστορικής σημασίας. Το όραμα της αείμνηστη προέδρου της Εστίας Άννας Αιβαζόγλου γίνεται πραγματικότητα στο προσφυγικό σπίτι...
03 Ιουλίου, 2019 - 19:15

Ο Μητρ. Δημητριάδος στη θεμελίωση της Εστίας Ιώνων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Δημητριάδος στη θεμελίωση της Εστίας Ιώνων

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί η τελετή για τη θεμελίωση του κτιρίου των Ιώνων στην οδό Χρ. Λούλη 68 στη Νέα Ιωνία.

Στην ομιλία της η πρόεδρος της Πολιτιστικής Εστίας «Ίωνες» Άννα Πετσιάβα- Παπανικολάου έκανε λόγο για μία μέρα ιστορικής σημασίας. Το όραμα της αείμνηστη προέδρου της Εστίας Άννας Αιβαζόγλου γίνεται πραγματικότητα στο προσφυγικό σπίτι της οικογένειας Μακαρονά.

Ο θεμέλιος λίθος για το «Σπίτι των Ιώνων» μπήκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας που ανέλαβε να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανέλαβε να το αξιοποιήσει για να στεγάσει το Κέντρο Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών. «Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τους ανθρώπους που ήρθαν στη χώρα και προσέφεραν πολλή δουλειά, συνεργασία, τους πρόσφυγες. Θεμελιώνουμε ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες πολλών ανθρώπων. Μία κιβωτό πολιτισμού, που δίνει ελπίδα», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων