06/02/2021 06/02/2021 Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος βγαίνει έξω στη φύση και αναλύει την Παραβολή των ταλάντων μέσα από ένα βίντεο 60 δευτεροπλέπτων. Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, Κυριακή ΙΣΤ’ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου. Οι ιερές ακολουθίες του Όρθρου και...
06 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2021 - 22:08

Βγήκε στη φύση και ανέλυσε την Παραβολή των ταλάντων

Διαδώστε:
Βγήκε στη φύση και ανέλυσε την Παραβολή των ταλάντων

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος βγαίνει έξω στη φύση και αναλύει την Παραβολή των ταλάντων μέσα από ένα βίντεο 60 δευτεροπλέπτων.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, Κυριακή ΙΣΤ’ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου. Οι ιερές ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων