24/03/2023 25/03/2023 Αναλύοντας την Ευαγγελική περικοπή της επερχόμενης Δ΄ Κυριακής των Νηστειών, 26 Μαρτίου 2023, και κάνοντας αναφορά στον πατέρα του σεληνιαζομένου νέου που θεραπεύτηκε από τον Χριστό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ανήρτησε ένα σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα μιλώντας για τα διδάγματα και νοήματα που απορρέουν από αυτή.  Αναλυτικά το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:...
24 Μαρτίου, 2023 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 1:37

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος αναλύει το Ευαγγέλιο της Δ’ Κυριακής Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος αναλύει το Ευαγγέλιο της Δ’ Κυριακής Νηστειών

Αναλύοντας την Ευαγγελική περικοπή της επερχόμενης Δ΄ Κυριακής των Νηστειών, 26 Μαρτίου 2023, και κάνοντας αναφορά στον πατέρα του σεληνιαζομένου νέου που θεραπεύτηκε από τον Χριστό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ανήρτησε ένα σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα μιλώντας για τα διδάγματα και νοήματα που απορρέουν από αυτή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

«Πιστεύω, Κύριε, βοήθει μου τῇ ἀπιστίᾳ» “Μιά κραυγή ενός πατέρα, που δέχεται να απαντήσει στον Χριστό με θάρρος, ομολογώντας ότι έχει ανάγκη την εμπιστοσύνη που ο Χριστός ζητάει αλλά δεν είναι βέβαιος απόλυτα γι’αυτήν. Μιά ανθρώπινη κραυγή που δείχνει ότι η πίστη είναι ένα άθλημα, είναι μιά πορεία, είναι ένας δρόμος. Γι’αυτό μην αποκάμεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να πιστέψει ότι δεν μπορεί. Εφόσον ζητήσουμε από τον Χριστό, μας βοηθάει. Για να γίνει η πίστη μιά βαθειά ακλόνητη εμπιστοσύνη, στο δικό Του πρόσωπο. Αυτό ζητάει από εμάς. Και τότε η μεγάλη εβδομάδα θα είναι μιά συμπόρευση σε λίγες μέρες που θα μας οδηγήσει σε αληθινή πίστη για την Ανάστασή Του, Αμήν!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων