07/01/2024 07/01/2024 Παρακολουθήστε τη σύντομη δήλωση που έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιος, στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αμέσως μετά την Τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλεως του Βόλου και του Αγιασμού των Υδάτων.    Διαβάστε τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Ο λαός μας εόρτασε όπως θέλει η παράδοση,...
07 Ιανουαρίου, 2024 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 0:18

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για τα Θεοφάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για τα Θεοφάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε τη σύντομη δήλωση που έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιος, στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αμέσως μετά την Τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλεως του Βόλου και του Αγιασμού των Υδάτων.

 

Διαβάστε τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος:

“Ο λαός μας εόρτασε όπως θέλει η παράδοση, την Μεγάλη Εορτή των Θεοφανίων.
Τη Μεγάλη Γιορτή όπου δεχόμαστε όλοι το φως του Αγίου Πνεύματος, το φως του Χριστού. Το φως του Τριαδικού μας Θεού.
Και είναι πολύ σημαντικό ότι αυτός ο λαός επιμένει στις παραδόσεις του.

Θέλει να είναι ένας λαός που τον ενώνει η Ορθόδοξη πίστη.
Ένας λαός που δεν φοβάται να συναντηθεί με τους άλλους, που δεν παύει να είναι προοδευτικός αλλά ταυτόχρονα και παραδοσιακός.
Ένας λαός με αξίες.
Ένας λαός που ξέρει ότι η οικογένεια είναι το κύτταρο της κοινωνίας, ότι η ενότητα όλων είναι το όπλο μας και σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αντλεί δύναμη από την πίστη του.
Έτσι λοιπόν ευχόμαστε αυτή την ενότητα να κρατήσουμε όλοι, τις αξίες και τις αρχές μας, να είμαστε αντάξιοι των περιστάσεων και της εποχής που ζούμε.
Ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα, Καλή Χρονιά!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων