19/03/2022 19/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ανήρτησε ένα σύντομο βίντεο με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της επερχόμενης Β΄ Κυριακής των Νηστειών.  Αναλυτικά, ο Σεβασμιώτατος αναφέρει τα εξής: «Οι πολλοί επέλεξαν το εύκολο. Συσσωρεύτηκαν μέσα το σπίτι που είναι ο Ιησούς για να τον ακούσουν. Τέσσερις όμως επιλέγουνε το δύσκολο, θέλουνε να φέρουνε...
19 Μαρτίου, 2022 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 13:17

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για την Ευαγγελική περικοπή της Β΄ Κυριακής των Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για την Ευαγγελική περικοπή της Β΄ Κυριακής των Νηστειών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ανήρτησε ένα σύντομο βίντεο με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της επερχόμενης Β΄ Κυριακής των Νηστειών.

Αναλυτικά, ο Σεβασμιώτατος αναφέρει τα εξής:

«Οι πολλοί επέλεξαν το εύκολο. Συσσωρεύτηκαν μέσα το σπίτι που είναι ο Ιησούς για να τον ακούσουν. Τέσσερις όμως επιλέγουνε το δύσκολο, θέλουνε να φέρουνε τον φίλο τους που είναι παραλυτικός στον Χριστό και εφευρίσκουν να χαλάσουν τη σκεπή και ο Χριστός βρίσκει την ευκαιρία μπροστά σε όλους να πει ποιός είναι! Συγχωρεί τις αμαρτίες! Γιατί ξέρει ότι ο άνθρωπος παραμένει πάντοτε ψυχοσωματική οντότητα και η αμαρτία γίνεται πηγή ακόμα και σωματικής παράλυσης. Δείχνει ότι είναι ο Μεσσίας και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στην αγάπη των λίγων που επέλεξαν τη δύσκολη θυσιαστική προσφορά.

Εμείς τι επιλέγουμε τελικά, πορευόμενοι για τη μεγάλη συνάντηση με τον Αναστημένο Χριστό;»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων