30/03/2024 02/04/2024 Μια σύντομη ερμηνεία της Ευαγγελικής περικοπής (Μάρκ. 2, 1-12) της επερχόμενης Β΄ Κυριακής των Νηστειών που περιγράφει τη θαυματουργική θεραπεία του παραλυτικού στην Καπερναούμ από τον Χριστό, παρουσιάζει σε ένα από τα καθιερωμένα βιντεοσκοπημένα μηνύματα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Παρακολουθήστε το βίντεο:  Αναλυτικά το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος και...
30 Μαρτίου, 2024 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 21:41

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για το Ευαγγέλιο της Β΄ Κυριακής των Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για το Ευαγγέλιο της Β΄ Κυριακής των Νηστειών

Μια σύντομη ερμηνεία της Ευαγγελικής περικοπής (Μάρκ. 2, 1-12) της επερχόμενης Β΄ Κυριακής των Νηστειών που περιγράφει τη θαυματουργική θεραπεία του παραλυτικού στην Καπερναούμ από τον Χριστό, παρουσιάζει σε ένα από τα καθιερωμένα βιντεοσκοπημένα μηνύματα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Αναλυτικά το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου:

” “-Παιδί μου, σου συγχωρούνται οι αμαρτίες.” Μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός απευθύνεται στον παραλυτικό της Καπερναούμ, αυτόν που έφεραν τέσσερις φίλοι του για να τον θεραπεύσει. Αδερφέ μου, αυτά τα λόγια είναι πολύ σημαντικά του Χριστού. Σου συγχωρώ τις αμαρτίες. Ο Χριστός μας περιμένει. Κι εσένα κι εμένα και όλους μας για να μας συγχωρέσει. Όπου κι αν βρίσκεσαι, όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν έχεις κάνει, εάν έχεις βάρος, -και ποιός δεν έχει βάρος μες στην ψυχή του;- μην φοβηθείς. Αυτές τις μέρες, δες τον εαυτό σου. Βρες έναν δρόμο, μετάνιωσε κι έλα. Έλα στον Χριστό. Σε περιμένει το Μυστήριο της Εξομολογήσεως και της Μετανοίας. Σε περιμένει η Εκκλησία. Σε περιμένει ο ίδιος ο Χριστός. Μη χάσεις την ευκαιρία. Η συγχώρεση της αμαρτίας είναι θεραπεία της ψυχής και τότε όλος ο άνθρωπος θεραπεύεται ακόμη και το σώμα του. -“Παιδί μου, σου συγχωρώ τις αμαρτίες.” Μακάρι ν’ακούσουμε αυτά τα λόγια απ’τον Χριστό στην ψυχή μας.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων