01/05/2021 01/05/2021 Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος με το μήνυμα: Ανάστα ο Θεός!  Καλή και ευλογημένη Ανάσταση σε όλους με υγεία και δύναμη! Ο Αναστάς Κύριος είναι η ζωντανή μας Ελπίδα! Είναι Αυτός που καταργεί τον Άδη, που διώχνει απ’ τη ζωή μας τον θάνατο, που μας χαρίζει αιωνιότητα...
01 Μαΐου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 15:46

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄ – Ανάστα ο Θεός!

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄ – Ανάστα ο Θεός!

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος με το μήνυμα: Ανάστα ο Θεός!

Καλή και ευλογημένη Ανάσταση σε όλους με υγεία και δύναμη!

Ο Αναστάς Κύριος είναι η ζωντανή μας Ελπίδα!

Είναι Αυτός που καταργεί τον Άδη, που διώχνει απ’ τη ζωή μας τον θάνατο, που μας χαρίζει αιωνιότητα και Παράδεισο! Από μας ζητάει μόνο την καρδιά μας!

Θέλει ένα ΝΑΙ για να γιορτάσουμε μαζί Του μια Ανάσταση, που ξεκινάει από αυτήν εδώ τη γη και φτάνει μέχρι την αιωνιότητα. Μια αναστάσιμη ζωή… και αναστάσιμος άνθρωπος είναι αυτός που ξέρει να μιμείται τον Κύριο και στο Πάθος και στην Ανάσταση. Είναι αυτός που βλέπει στο πρόσωπο του άλλου τον ίδιο τον Ιησού… είναι αυτός που ξέρει εν τέλει να αγαπάει αληθινά!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων