26/07/2023 27/07/2023 Πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και τις 25 Ιουλίου 2023, το ετήσιο προσκύνημα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού στους Αγίους Τόπους. Κατά τη διάρκεια του ιερού προσκυνήματος, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα, τη βασιλική της Βηθλεέμ, τη Μονή του Αγίου Σάββα και άλλα. Ακόμη, τον φρικτό Γολγοθά, τον Πανάγιο Τάφο και τον...
26 Ιουλίου, 2023 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023 - 1:30

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος με προσκυνητές στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος με προσκυνητές στους Αγίους Τόπους

Πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και τις 25 Ιουλίου 2023, το ετήσιο προσκύνημα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού στους Αγίους Τόπους.

Κατά τη διάρκεια του ιερού προσκυνήματος, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα, τη βασιλική της Βηθλεέμ, τη Μονή του Αγίου Σάββα και άλλα. Ακόμη, τον φρικτό Γολγοθά, τον Πανάγιο Τάφο και τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, συμμετείχαν στην Ιερά Αγρυπνία όπου ιερούργησε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με τη συμμετοχή πλήθους προσκυνητών.

Ο Σεβασμιώτατος, επικεφαλής του ομίλου των εκδρομέων προσκυνητών, συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, κι έπειτα όλοι μαζί έλαβαν την Πατριαρχική ευλογία του.

Αυτό το προσκύνημα ζωής, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, με την επιστροφή στον Βόλο, με πλείστες ευλογίες και ιδιαίτερα την ευλογία του Ζωοδόχου Τάφου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων