02/08/2022 03/08/2022 Με αφορμή τους εικονογραφικούς τύπους της Παναγίας μας, παρακολουθήστε ένα σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο. Σε αυτό το βίντεο ο Σεβασμιώτατος ομιλεί για την Παναγία τη Γλυκοφιλούσα:  Αναλυτικά, το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου: «Από τις πιο λαοφιλείς εικόνες της Παναγίας μας είναι...
02 Αυγούστου, 2022 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 0:01

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος περιγράφει την Παναγία την Γλυκοφιλούσα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος περιγράφει την Παναγία την Γλυκοφιλούσα

Με αφορμή τους εικονογραφικούς τύπους της Παναγίας μας, παρακολουθήστε ένα σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Σε αυτό το βίντεο ο Σεβασμιώτατος ομιλεί για την Παναγία τη Γλυκοφιλούσα:

Αναλυτικά, το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου:

«Από τις πιο λαοφιλείς εικόνες της Παναγίας μας είναι αυτή της Γλυκοφιλούσας .Είναι η πιο γλυκιά εικόνα. Μιά αγκαλιά ο Χριστός κι η Παναγία. Ο Χριστός την αγκαλιάζει με το δεξί Του χέρι και η Παναγία ακουμπάει το πρόσωπό της στο δικό Του, είναι σαν να του σιγοψιθυρίζει τα δικά μας αιτήματα. “Πολλά ισχύει δέησις μητρός, προς ευμένειαν Δεσπότου”. Η Παναγιά δέχεται τα δικά μας αιτήματα, την δική μας προσευχή και την μεταφέρει στον Υιό της. Είναι η αγάπη που φέρνει αποτέλεσμα, είναι η αγάπη που θαυματουργεί! Είναι η αγάπη που έχουμε στην Παναγιά μας ιδιαίτερα τούτες τις ημέρες, φέρνοντας τα αιτήματα για όλους τους αδελφούς μας και τους συνανθρώπους μας, κι αυτή ακούει και μεσιτεύει. Είναι η δικιά μας μάνα.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων