19/08/2023 19/08/2023 “Ο Χριστός στη σημερινή παραβολή, μας παρουσιάζει έναν δούλο, που ενώ συγχωρέθηκε απ’τον κύριό του, αυτός, δεν συγχώρησε τον σύνδουλό του. Τον οδήγησε στη φυλακή. Και τότε ο κύριος τον τιμώρησε. Και μας λέγει ότι, εάν δεν συγχωρέσουμε και εμείς τους αδελφούς μας, δεν θα δεχθούμε συγχώρεση απ’τον Θεό. Μα το να συγχωρώ, είναι ελευθερία!...
19 Αυγούστου, 2023 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2023 - 12:35

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος σε 60” – Είναι Κυριακή ΙΑ΄ Ματθαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος σε 60” – Είναι Κυριακή ΙΑ΄ Ματθαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο Χριστός στη σημερινή παραβολή, μας παρουσιάζει έναν δούλο, που ενώ συγχωρέθηκε απ’τον κύριό του, αυτός, δεν συγχώρησε τον σύνδουλό του. Τον οδήγησε στη φυλακή. Και τότε ο κύριος τον τιμώρησε. Και μας λέγει ότι, εάν δεν συγχωρέσουμε και εμείς τους αδελφούς μας, δεν θα δεχθούμε συγχώρεση απ’τον Θεό. Μα το να συγχωρώ, είναι ελευθερία! Όποιος βρει τον δρόμο να συγχωρεί τον άλλον, βρίσκει τον δρόμο της αληθινής ελευθερίας, δηλαδή έναν δρόμο που οδηγεί σε Παράδεισο. Μάθε να συγχωρείς. Ο Χριστός μας έδειξε τον δρόμο μιάς ελευθερίας και πώς θα συγχωρεθούμε κι εμείς, απ’τον ίδιο τον Θεό.”

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή ΙΑ΄ Ματθαίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων