04/07/2022 04/07/2022 Κάτω από τον ίσκιο των πλατάνων στην κατασκήνωση της Τοπικής Εκκλησίας στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, λειτούργησε την ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την τελευταία ημέρα της πρώτης φετινής κατασκηνωτικής περιόδου, στην οποία φιλοξενήθηκαν αγόρια του Δημοτικού, με υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Κεσκίνη και πνευματικό σύμβουλο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο. Στην ομιλία του, την Κυριακή Γ’...
04 Ιουλίου, 2022 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 12:25

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στην κατασκήνωση του Αγίου Λαυρεντίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στην κατασκήνωση του Αγίου Λαυρεντίου

Κάτω από τον ίσκιο των πλατάνων στην κατασκήνωση της Τοπικής Εκκλησίας στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, λειτούργησε την ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την τελευταία ημέρα της πρώτης φετινής κατασκηνωτικής περιόδου, στην οποία φιλοξενήθηκαν αγόρια του Δημοτικού, με υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Κεσκίνη και πνευματικό σύμβουλο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο.

Στην ομιλία του, την Κυριακή Γ’ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος τόνισε στα παιδιά ότι «μαζί λειτουργήσαμε σήμερα, μαζί υποδεχθήκαμε τον Χριστό και κοινωνήσαμε το Σώμα και το Αίμα Του, γιατί όλοι μαζί συγκροτούμε την Οικογένεια του Χριστού».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τα στελέχη της κατασκήνωσης για την αγάπη και την προσφορά τους στους κατασκηνωτές. Ευχαρίστησε τον π. Καλλίνικο, που έχει την γενική ευθύνη λειτουργίας της κατασκήνωσης, τις κυρίες του μαγειρείου, για την αγάπη και την φροντίδα προς τα παιδιά.

Ζήτησε δε από τους μικρούς κατασκηνωτές αυτά που έμαθαν στην κατασκήνωση να τα κάνουν μάθημα στο σπίτι, μεταφέροντας και στο οικογενειακό τους περιβάλλον την εμπειρία της κατασκηνωτικής ζωής.

Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου, στην οποία φιλοξενούνται κορίτσια του Δημοτικού, με υπεύθυνους τον Πρωτ. Βασίλειο Αδάμ και την Πρεσβυτέρα του Λαμπρινή Λουλουδάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων