12/03/2024 12/03/2024 Τον νέο Λιμενάρχη Βόλου, Πλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Τσίκλο, υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Ο νέος Λιμενάρχης ζήτησε την ευλογία και τη στήριξη του Σεβασμιωτάτου, ώστε να ανταπεξέλθει επάξια στα νέα του καθήκοντα. Από τη μεριά του, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Τσίκλο για την ανάληψη...
12 Μαρτίου, 2024 - 10:31

Ο νέος Λιμενάρχης Βόλου στον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο

Διαδώστε:
Ο νέος Λιμενάρχης Βόλου στον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο

Τον νέο Λιμενάρχη Βόλου, Πλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Τσίκλο, υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο νέος Λιμενάρχης ζήτησε την ευλογία και τη στήριξη του Σεβασμιωτάτου, ώστε να ανταπεξέλθει επάξια στα νέα του καθήκοντα. Από τη μεριά του, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Τσίκλο για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Λιμενικού Σώματος για την αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών.

Τέλος, επαναβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις συνεργασίας και συναντίληψης της Τοπικής Εκκλησίας με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, όπου πνευματικός Υπεύθυνος, εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, από πολλών ετών, είναι ο Πρωτ. Θεόδωρος Μπατάκας, Εφημέριος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων