26/02/2019 26/02/2019 Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόβλημα της αυτοκτονίας, που τα τελευταία χρόνια γιγαντώνεται και λόγω της οικονομικής κρίσης, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και αφορά στους Πνευματικούς – Εξομολόγους της Τοπικής μας Εκκλησίας. Η Ημερίδα θα έχει θέμα «Ο ρόλος της Εκκλησίας στην πρόληψη της αυτοκτονίας» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/2, στις 11π.μ., στο Συνεδριακό...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:11

«Ο ρόλος της Εκκλησίας στην πρόληψη της αυτοκτονίας»

Διαδώστε:
«Ο ρόλος της Εκκλησίας στην πρόληψη της αυτοκτονίας»

Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόβλημα της αυτοκτονίας, που τα τελευταία χρόνια γιγαντώνεται και λόγω της οικονομικής κρίσης, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και αφορά στους Πνευματικούς – Εξομολόγους της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Η Ημερίδα θα έχει θέμα «Ο ρόλος της Εκκλησίας στην πρόληψη της αυτοκτονίας» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/2, στις 11π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Στην Ημερίδα θα ομιλήσουν: ο κ. Κυριάκος Κατσαδώρος, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Ημέρας για την πρόληψη της αυτοκτονίας, Ψυχίατρος, με θέμα «Περί ψυχικής υγείας» και η κ. Όλγα Θεοδωρικάκου, Συντονίστρια του Κέντρου Ημέρας για την πρόσληψη της αυτοκτονίας, με θέμα «Η αναγκαιότητα πρωτοβουλιών στην πρόληψη της αυτοκτονίας». Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των εισηγήσεων και η σύνοψη των συμπερασμάτων από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων