15/03/2019 15/03/2019 Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, αναμένεται την Δευτέρα 18/3, στις 6μ.μ. η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανιώτισσας, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Ζιδανίου Κοζάνης. Θα ακολουθήσει η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο τέλος του οποίου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Ανδρέας Κονάνος, με θέμα «Μυστικά πνευματικής ζωής». Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανιώτισσας...
15 Μαρτίου, 2019 - 10:38

Ο Βόλος υποδέχεται την Παναγία τη Ζιδανιώτισσα

Διαδώστε:
Ο Βόλος υποδέχεται την Παναγία τη Ζιδανιώτισσα

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, αναμένεται την Δευτέρα 18/3, στις 6μ.μ. η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανιώτισσας, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Ζιδανίου Κοζάνης.

Θα ακολουθήσει η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο τέλος του οποίου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Ανδρέας Κονάνος, με θέμα «Μυστικά πνευματικής ζωής».

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανιώτισσας θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 24/3, οπότε θα αναχωρήσει, μετά την Θεία Λειτουργία. Καθόλη την παραμονή της στην πόλη μας, ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. έως τη 1μ.μ. και από τις 4 έως τις 9μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων