17/04/2021 17/04/2021 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την αυριανή ευαγγελική περικοπή, σχετικά με την προαναγγελία του Χριστού προς τους Μαθητές Του, για το Πάθος και την Ανάσταση μιλάει μέσω κάμερας στους πιστούς.  “Μας ρωτάει και σήμερα. Είμαστε έτοιμοι να σταυρωθούμε όπως Εκείνος; Να σταυρώσουμε το δικό μας θέλημα; Να δεχθούμε τους άλλους...
17 Απριλίου, 2021 - 11:11

“O Χριστός και οι μαθητές του προς την Ιερουσαλήμ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“O Χριστός και οι μαθητές του προς την Ιερουσαλήμ” (ΒΙΝΤΕΟ)

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την αυριανή ευαγγελική περικοπή, σχετικά με την προαναγγελία του Χριστού προς τους Μαθητές Του, για το Πάθος και την Ανάσταση μιλάει μέσω κάμερας στους πιστούς. 

“Μας ρωτάει και σήμερα. Είμαστε έτοιμοι να σταυρωθούμε όπως Εκείνος; Να σταυρώσουμε το δικό μας θέλημα; Να δεχθούμε τους άλλους όπως είναι;

Είναι η ώρα για να απαντήσουμε με ειλικρίνεια εάν θέλουμε να πορευθούμε μαζί Του. Η Εκκλησία μας καλεί… και ο Χριστός δείχνει ποιός είναι ο δρόμος για την Ανάσταση. Αυτός που περνάει πάντοτε μέσα από έναν Γολγοθά.”

Παρακολουθήστε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων