06/03/2019 06/03/2019 Τη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε προληπτικός οδοντιατρικός  έλεγχος στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στο πλαίσιο  της συνεργασίας του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του ομίλου Μασούτη, της εταιρίας ΑΙΜ και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Βόλου. Στόχος της δράσης, ήταν η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα στοματικής υγείας. Μέσα από την προβολή...
06 Μαρτίου, 2019 - 13:46

Oδοντιατρικός  έλεγχος στον Βρεφονηπιακό Σταθμό στη Μητρ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Oδοντιατρικός  έλεγχος στον Βρεφονηπιακό Σταθμό στη Μητρ. Δημητριάδος

Τη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε προληπτικός οδοντιατρικός  έλεγχος στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στο πλαίσιο  της συνεργασίας του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του ομίλου Μασούτη, της εταιρίας ΑΙΜ και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Βόλου.

Στόχος της δράσης, ήταν η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα στοματικής υγείας. Μέσα από την προβολή εικόνων και βιωματικό παιχνίδι, οι υπεύθυνοι κατάφεραν να εμφυσήσουν στα παιδιά την αναγκαιότητα της καθημερινής στοματικής υγιεινής από πολύ μικρή ηλικία, να μεταδώσουν το σωστό τρόπο βουρτσίσματος και να προβάλουν την σημασία της υγιεινής διατροφής και των τακτικών οδοντιατρικών ελέγχων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων