03/10/2019 03/10/2019 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Ιεροψαλτικός κόσμος στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα εορτάσει την μνήμη του Προστάτου του Οσίου Ιωάννου του Κουκουζέλους. Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, στις 6.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροσταστούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Στο τέλος του Εσπερινού, θα τελεστεί...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 14:23

Οι Ιεροψάλτες του Βόλου εορτάζουν τον Προστάτη τους

Διαδώστε:
Οι Ιεροψάλτες του Βόλου εορτάζουν τον Προστάτη τους

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Ιεροψαλτικός κόσμος στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα εορτάσει την μνήμη του Προστάτου του Οσίου Ιωάννου του Κουκουζέλους.
Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, στις 6.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροσταστούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Στο τέλος του Εσπερινού, θα τελεστεί ο επίσημος Αγιασμός ενάρξεως της νέας Σχολικής χρονιάς στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, κατά τον οποίο ο Σεβασμιώτατος θα επιδώσει τους τίτλους σπουδών στους αποφοιτήσαντες της περσινής χρονιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων