14/03/2019 14/03/2019 Η ακολουθία της 1ης Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 15/3 στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές Μονές της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Βόλου, στις 7μ.μ., όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της...
14 Μαρτίου, 2019 - 18:57

Οι Πανηγύρεις των Αγίων Θεοδώρων στη Μητρ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Οι Πανηγύρεις των Αγίων Θεοδώρων στη Μητρ. Δημητριάδος

Η ακολουθία της 1ης Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 15/3 στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές Μονές της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Βόλου, στις 7μ.μ., όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου.

Την μνήμη των Αγίων Θεοδώρων πανηγυρίζει, επίσης και ο Ναός του ομωνύμου χωρίου της επαρχίας Αλμυρού, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η 1η Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Β΄ Ακολουθία Χαιρετισμών

Εν τω μεταξύ, κάθε Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται 2η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, για τους εργαζομένους, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου και στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας. Η Β΄ Ακολουθία θα ξεκινά στις 9 και θα απολύει στις 10.15μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων