31/01/2023 01/02/2023 Στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, επ’ ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προσκεκλημένος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας,...
31 Ιανουαρίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 1:08

Ομιλία Μητροπολίτη Δημητριάδος για τους Τρεις Ιεράρχες στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Διαδώστε:
Ομιλία Μητροπολίτη Δημητριάδος για τους Τρεις Ιεράρχες στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, επ’ ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προσκεκλημένος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», περιλαμβανόταν, επίκαιρη ομιλία του επίτιμου προσκεκλημένου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Ο Σεβασμιώτατος, εκφώνησε την ομιλία του με τίτλο: «Τρεις Ιεράρχες – Δάσκαλοι παραδείγματος και ανατροπής».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία στον σύνδεσμο: Τρεις Ιεράρχες – Δάσκαλοι παραδείγματος και ανατροπής!

Ακόμη, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε αποχωρήσαντες-σες εκπαιδευτικούς, μαθητές/ριες που αρίστευσαν κατά τη σχολική χρονιά 2021-22 και σχολεία του Δήμου, που βραβεύθηκαν για δράσεις τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων