07/09/2021 07/09/2021 Μια σημαντική παγκόσμια διάκριση απέκτησε το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού της Μακρινίτσας για τη χρονιά 2020-2021. Το Βυζαντινό Μουσείο συγκαταλέχθηκε στο κορυφαίο 10% των αξιοθέατων παγκοσμίως για την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, τις υψηλές βαθμολογίες και κριτικές των επισκεπτών του. Το βραβείο Traveller’s Choice τιμά τα αξιοθέατα που προσφέρουν με συνέπεια μοναδικές εμπειρίες σε ταξιδιώτες σε...
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2021 - 14:13

Παγκόσμια διάκριση για το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Διαδώστε:
Παγκόσμια διάκριση για το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Μια σημαντική παγκόσμια διάκριση απέκτησε το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού της Μακρινίτσας για τη χρονιά 2020-2021. Το Βυζαντινό Μουσείο συγκαταλέχθηκε στο κορυφαίο 10% των αξιοθέατων παγκοσμίως για την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, τις υψηλές βαθμολογίες και κριτικές των επισκεπτών του.

Το βραβείο Traveller’s Choice τιμά τα αξιοθέατα που προσφέρουν με συνέπεια μοναδικές εμπειρίες σε ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Η διάκριση αυτή, σε παγκόσμιο πια επίπεδο, συμβάλει στην προβολή του Βυζαντινού Μουσείου της Μακρινίτσας και το καταξιώνει ως ένα δημοφιλή προορισμό για όλους τους επισκέπτες της γραφικής Μακρινίτσας, Παράλληλα επιβραβεύεται η τριετή λειτουργία του και η υψηλού επιπέδου προσφορά του, στους επισκέπτες του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων