09/02/2020 09/02/2020 Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία μας την Δευτέρα 10/2. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 21:33

Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία μας την Δευτέρα 10/2. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου

Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εορτή Αγίου Βλασίου

Την Τρίτη 11/2 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου και στην Ιερά Μητρόπολή πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου.

Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη,. Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων