04/09/2020 04/09/2020 Τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου παραχώρησε η Τοπική Εκκλησία της Δημητριάδος στο ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, για το διάστημα 22-30/8/2020, συνεχίζοντας την συνεργασία της με τον σημαντικό αυτόν φορέα κοινωνικής δράσης και προσφοράς στον τόπο. Με επιστολή του στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, ο Υπεύθυνος του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ...
04 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2020 - 12:34

Παραχώρηση της κατασκήνωσης στον Άγιο Λαυρέντιο στο ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Διαδώστε:
Παραχώρηση της κατασκήνωσης στον Άγιο Λαυρέντιο στο ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου παραχώρησε η Τοπική Εκκλησία της Δημητριάδος στο ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, για το διάστημα 22-30/8/2020, συνεχίζοντας την συνεργασία της με τον σημαντικό αυτόν φορέα κοινωνικής δράσης και προσφοράς στον τόπο.

Με επιστολή του στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, ο Υπεύθυνος του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ κ. Βασίλειος Καταγής, επισημαίνει ότι «η συνδρομή σας στην πραγματοποίηση των καλοκαιρινών διακοπών της Θεραπευτικής Κοινότητας του Κέντρου Υποδοχής Αποφυλακισμένων είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων του Θεραπευτικού Προγράμματος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων