20/02/2019 20/02/2019 Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 10π.μ. η 5η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο ιεραποστολικό έτος, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι φετινές Ιερατικές Συνάξεις ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ιερατική οικογένεια της Τοπικής μας Εκκλησίας, τα οποία εισηγούνται Κληρικοί...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:08

«Προκλήσεις και αναταράξεις στην ιερατική οικογένεια»

Διαδώστε:
«Προκλήσεις και αναταράξεις στην ιερατική οικογένεια»

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 10π.μ. η 5η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο ιεραποστολικό έτος, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι φετινές Ιερατικές Συνάξεις ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ιερατική οικογένεια της Τοπικής μας Εκκλησίας, τα οποία εισηγούνται Κληρικοί και λαϊκοί της Μητροπόλεώς μας. Η Σύναξη θα ξεκινήσει με τον εναρκτήριο χαιρετισμό του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Θα ακολουθήσει εισήγηση από τον Πρωτ. Χαρίλαο Παπαγεωργίου, Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου με θέμα «Προκλήσεις και αναταράξεις στην ιερατική οικογένεια». Θα ακολουθήσει διάλογος επί της εισηγήσεως.

Τέλος, ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος θα προβεί στην σύνοψη των συμπερασμάτων της Συνάξεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων