04/10/2022 04/10/2022 Άγνωστοι επιχειρούν να προσεγγίσουν Εκκλησιαστικά Νομικά πρόσωπα και ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, προφασιζόμενοι ότι επιθυμούν να δωρίσουν χρηματικά ποσά, με απώτερο σκοπό την εξαπάτηση και την κλοπή χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ιερών Ναών, Ιερών Μονών και Ιδρυμάτων. Η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωσή της εφιστά την προσοχή και παρακαλεί τους υπευθύνους...
04 Οκτωβρίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2022 - 12:37

Προσοχή στους επιτήδειους απατεώνες εφιστά η Μητρόπολη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Προσοχή στους επιτήδειους απατεώνες εφιστά η Μητρόπολη Δημητριάδος

Άγνωστοι επιχειρούν να προσεγγίσουν Εκκλησιαστικά Νομικά πρόσωπα και ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, προφασιζόμενοι ότι επιθυμούν να δωρίσουν χρηματικά ποσά, με απώτερο σκοπό την εξαπάτηση και την κλοπή χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ιερών Ναών, Ιερών Μονών και Ιδρυμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωσή της εφιστά την προσοχή και παρακαλεί τους υπευθύνους να μην γνωστοποιούν κωδικούς τραπεζικών συναλλαγών και να μην προβαίνουν σε καμία απολύτως επικοινωνία με άγνωστα πρόσωπα.

Σε ανάλογη περίπτωση, θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα η Ιερά Μητρόπολη και οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων