04/01/2023 04/01/2023 Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση προς τιμή των στελεχών του νεανικού έργου της Τοπικής Εκκλησίας παρέθεσαν την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περί τα 150 στελέχη του ενοριακού νεανικού έργου και οι Ιερείς Νεότητας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη...
04 Ιανουαρίου, 2023 - 11:26

Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση για τους κατηχητές της Μητρόπολη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση για τους κατηχητές της Μητρόπολη Δημητριάδος

Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση προς τιμή των στελεχών του νεανικού έργου της Τοπικής Εκκλησίας παρέθεσαν την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περί τα 150 στελέχη του ενοριακού νεανικού έργου και οι Ιερείς Νεότητας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και ευχαρίστησε τους κατηχητές για όσα προσφέρουν στην Τοπική μας Εκκλησία και μάλιστα σε έναν τομέα που δοκιμάστηκε πολύ κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε ότι «ο Χριστός μας ζητάει να ευαγγελιστούμε τον λόγο Του στα παιδιά μας και να δώσουμε την ελπίδα σ’ όλο τον κόσμο. Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας».

Η δεξίωση συνοδεύτηκε από «ζωντανό» μουσικό πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων