24/02/2022 24/02/2022 Ένα νέο μέλος στην χορεία των αγάμων και αμίσθων Κληρικών της Τοπικής Εκκλησίας πρόκειται να προστεθεί το Σαββατοκύριακο 26-27/2, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Δημητριάδος. Πρόκειται για τον κ. Ζήνωνα Σγούρα, 34 ετών, απόφοιτο της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Σχολής Θεσσαλονίκης, η Ρασοφορία του οποίου θα τελεστεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου...
24 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2022 - 20:52

Ρασοφορία και Χειροτονία στον Βόλο

Διαδώστε:
Ρασοφορία και Χειροτονία στον Βόλο

Ένα νέο μέλος στην χορεία των αγάμων και αμίσθων Κληρικών της Τοπικής Εκκλησίας πρόκειται να προστεθεί το Σαββατοκύριακο 26-27/2, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Δημητριάδος.

Πρόκειται για τον κ. Ζήνωνα Σγούρα, 34 ετών, απόφοιτο της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Σχολής Θεσσαλονίκης, η Ρασοφορία του οποίου θα τελεστεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βόλου, από τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Την επομένη, Κυριακή των Απόκρεω, 27 Φεβρουαρίου θα γίνει εις Διάκονον Χειροτονία του, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, από τον Σεβασμιώτατο.

Η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του θα τελεστεί την Κυριακή 6 Μαρτίου (της Τυρινής), στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων