27/02/2019 27/02/2019 Για το επάγγελμα- λειτούργημα των πυροσβεστών έμαθαν τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου. Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην ΒΙ.ΠΕ. Βόλου από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Δημητριάδος την Παρασκευή 22/2, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτές τους. Τα παιδιά υποδέχθηκαν, με πολλή χαρά, ο Διοικητής...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2019 - 21:14

Σε ρόλο… πυροσβέστη τα μικρά παιδιά

Διαδώστε:
Σε ρόλο… πυροσβέστη τα μικρά παιδιά

Για το επάγγελμα- λειτούργημα των πυροσβεστών έμαθαν τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου. Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην ΒΙ.ΠΕ. Βόλου από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Δημητριάδος την Παρασκευή 22/2, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτές τους.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν, με πολλή χαρά, ο Διοικητής του Σώματος κ. Κωνσταντίνος Τσίκας και οι πυροσβέστες και τους έδειξαν ό,τι αφορά στη δουλειά τους. Οι μικροί μαθητές ένιωσαν για λίγο πυροσβέστες, φόρεσαν το κράνος, έριξαν νερό με τη μάνικα, πάτησαν τη σειρήνα του πυροσβεστικού οχήματος και δέχθηκαν τα γλυκίσματα που τους προσέφερε το προσωπικό. Επρόκειτο για μία αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων