16/04/2019 16/04/2019 Τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για τη φιλανθρωπική βοήθεια που προσφέρεται από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Αναλυτικότερα βάσει του ανακοινωθέντος της εν λόγω Μητρόπολης αναφέρεται, “Για μία ακόμη φορά, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους έρχεται αρωγός στο πολυσήμαντο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της...
16 Απριλίου, 2019 - 22:35

Σημαντική ενίσχυση από την ΙΜΜ Βατοπαιδίου ενόψει Πάσχα

Διαδώστε:
Σημαντική ενίσχυση από την ΙΜΜ Βατοπαιδίου ενόψει Πάσχα

Τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για τη φιλανθρωπική βοήθεια που προσφέρεται από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Αναλυτικότερα βάσει του ανακοινωθέντος της εν λόγω Μητρόπολης αναφέρεται, “Για μία ακόμη φορά, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους έρχεται αρωγός στο πολυσήμαντο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, για την ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας.

Με απόφαση του Καθηγουμένου της Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, προμήθευσε την κοινωνική υπηρεσία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με σημαντική ποσότητα πουλερικών και τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία θα ενισχύσουν την φιλανθρωπική δραστηριότητα της Τοπικής μας Εκκλησίας ενόψει του Πάσχα.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος εκφράζει ακόμα μία φορά την ευγνωμοσύνη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου και στον πολυσέβαστο Ηγούμενό της Αρχιμ. Εφραίμ, για την συναντίληψη και πρόθυμη συμπόρευση στον αγώνα για την θεραπεία των κοινωνικών αναγκών στον τόπο μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων