14/03/2019 14/03/2019 Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η επίδοση των διορισμών των νέων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων και των Συσσιτίων Απόρων της Τοπικής Εκκλησίας, στις 4μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον Αγιασμό, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος θα ομιλήσει σχετικώς στους...
14 Μαρτίου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2019 - 11:18

Στη Μητρ.Δημητριάδος νέα μέλη στα Δ/Σ των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων

Διαδώστε:
Στη Μητρ.Δημητριάδος νέα μέλη στα Δ/Σ των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η επίδοση των διορισμών των νέων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων και των Συσσιτίων Απόρων της Τοπικής Εκκλησίας, στις 4μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον Αγιασμό, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος θα ομιλήσει σχετικώς στους λαϊκούς συνεργάτες των ενοριών.

Στη συνέχεια, θα προβληθεί το νέο ντοκιμαντέρ της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Τα Μοναστήρια της Μαγνησίας» και θα ακολουθήσει η επίδοση των διορισμών.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παράθεση δεξίωσης στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου.Ν

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων