12/08/2023 12/08/2023 Τις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Χριστιανική Αγωγή» ΓΕΧΑ Πορταριάς, επισκέφθηκε χθες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Τον Σεβασμιώτατο, υποδέχθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Πάμφιλος Κοιλιάς, Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης ο οποίος έχει τη γενική ευθύνη του έργου που επιτελείται. Παρέστησαν ακόμη, ο Πρόεδρος της ΓΕΧΑ Βόλου, κ. Ιωάννης Κωνσταντάς, καθώς και οι...
12 Αυγούστου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 15:37

Στην Κατασκήνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Χριστιανική Αγωγή» Πορταριάς ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος

Διαδώστε:
Στην Κατασκήνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Χριστιανική Αγωγή» Πορταριάς ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος

Τις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Χριστιανική Αγωγή» ΓΕΧΑ Πορταριάς, επισκέφθηκε χθες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Τον Σεβασμιώτατο, υποδέχθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Πάμφιλος Κοιλιάς, Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης ο οποίος έχει τη γενική ευθύνη του έργου που επιτελείται. Παρέστησαν ακόμη, ο Πρόεδρος της ΓΕΧΑ Βόλου, κ. Ιωάννης Κωνσταντάς, καθώς και οι εφημέριοι της Πορταριάς, π. Αγάθων Ντάτσιος και π. Βασίλειος Καπέλλας.

Αυτήν την περίοδο, η Κατασκήνωση που φιλοξενεί 60 και πλέον «Χαρούμενους Αγωνιστές», μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, φέρει την ονομασία «Καταφύγιο Ελπίδας».

Αρχηγός της κατασκηνωτικής περιόδου και επικεφαλής ομάδας ικανών στελεχών, είναι ο νομικός και δικηγόρος κ. Δημήτριος Καραγιάννης.

Ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε πατρικά και επαίνεσε τους νέους για την επιλογή τους να περάσουν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και πνευματικής ανατροφοδότησης στον υπέροχο αυτόν χώρο, μέσα στη φύση.

Στον απόηχο της μεγάλης εορτής της Μεταμορφώσεως, όπου είναι αφιερωμένος και ο Κατασκηνωτικός Ιερός Ναός, ευχήθηκε όντως αυτές οι ημέρες στην κατασκήνωση, να αποτελέσουν αφορμή αναψυχής και να καταστούν απαρχή προσωπικής «μεταμόρφωσης» για τον καθένα.

Τέλος, ευχαρίστησε τους εθελοντές, τα στελέχη και τις κυρίες της κουζίνας, οι οποίοι αναλώνονται ανιδιοτελώς κάθε καλοκαίρι, σε όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους, προς δόξαν Θεού, ώστε κάθε ψυχή να βρίσκει ένα ασφαλές «καταφύγιο ελπίδας».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων