25/09/2020 25/09/2020 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, θα τελεστεί απόψε στον Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Κορώπη επί τη μεταστάσει του Ευαγγελιστού Ιωάννου, τον οποίο η εκκλησία μας τιμά αύριο Σάββατο 26/9. Ο Σεβασμιώτατος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο στον εσπερινό, ενώ ανήμερα της εορτής, στην πανηγυρική Θεία...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 12:33

Στην Κορώπη τιμούν τον Άγιο Ιωάννη τον θεολόγο

Διαδώστε:
Στην Κορώπη τιμούν τον Άγιο Ιωάννη τον θεολόγο

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, θα τελεστεί απόψε στον Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Κορώπη επί τη μεταστάσει του Ευαγγελιστού Ιωάννου, τον οποίο η εκκλησία μας τιμά αύριο Σάββατο 26/9.

Ο Σεβασμιώτατος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο στον εσπερινό, ενώ ανήμερα της εορτής, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, θα ιερουργήσει ο Αρχιμανδρίτης και Ιεροκήρυκας Πάμφιλος Κοιλιάς, ο οποίος και θα ομιλήσει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων