12/07/2021 12/07/2021 Η ομάδα κωπηλασίας του αθλητικού φορέα «Δημητριάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά 14-18/7/2021. Τους αθλητές συνόδευαν ο προπονητής τους Ιωάννης Χάγιας, ο...
12 Ιουλίου, 2021 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 12:56

Συνάντηση Μητροπολίτη Δημητριάδος με την ομάδα κωπηλασίας “Δημητριάς”

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Δημητριάδος με την ομάδα κωπηλασίας “Δημητριάς”

Η ομάδα κωπηλασίας του αθλητικού φορέα «Δημητριάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά 14-18/7/2021. Τους αθλητές συνόδευαν ο προπονητής τους Ιωάννης Χάγιας, ο έφορος Χρήστος Χάγιας, η Γραμματέας Ευγενία Φραγκούλη και το μέλος Αναστάσιος Σαλαμανίδης.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των αθλητών, για το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, που συστηματικά καλλιεργείται στον Σύλλογο και ευχήθηκε πατρικώς καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων