25/02/2021 25/02/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού  κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Αντιπύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος, συνοδευόμενος από την Υποδιοικητή Αντιπύραρχο Νικόλαο Ιερεμία. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης συνεχάρη τον κ. Λιακόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε πατρικά κάθε παρά Θεού ευλογία στην διεξαγωγή...
25 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2021 - 15:23

Στον Μητροπολίτη Δημητριάδος ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Δημητριάδος ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού  κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Αντιπύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος, συνοδευόμενος από την Υποδιοικητή Αντιπύραρχο Νικόλαο Ιερεμία.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης συνεχάρη τον κ. Λιακόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε πατρικά κάθε παρά Θεού ευλογία στην διεξαγωγή του πολυυπεύθυνου έργο του. Κατά την συνάντηση, επιβεβαιώθηκε η εξαιρετική σχέση και συνεργασία Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Τοπικής Εκκλησίας, η οποία είναι θεμελιωμένη σε πολυχρόνιους δεσμούς αμοιβαίας εκτίμησης, σεβασμού και εμπιστοσύνης, ενώ ο κ. Λιακόπουλος διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο ότι η Υπηρεσία θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως, εργαζόμενη για την προστασία των εκκλησιαστικών εγκαταστάσεων, Ιερών Ναών, Μονών και των Κατασκηνώσεων κ. άλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων