07/03/2024 07/03/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Αρχιπύραρχος Ιωάννης Αμανατίδης, Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, συνοδευόμενος από τον Πύραρχο κ. Ευάγγελο Λιακόπουλο, Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας. Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική και πραγματοποιήθηκε επί τη αναλήψει των καθηκόντων του κ. Αμανατίδη....
07 Μαρτίου, 2024 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 18:40

Συνάντηση Μητροπολίτη Δημητριάδος με την τοπική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Δημητριάδος με την τοπική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Αρχιπύραρχος Ιωάννης Αμανατίδης, Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, συνοδευόμενος από τον Πύραρχο κ. Ευάγγελο Λιακόπουλο, Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας.

Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική και πραγματοποιήθηκε επί τη αναλήψει των καθηκόντων του κ. Αμανατίδη. Κατά την συνάντηση, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις της Τοπικής Εκκλησίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η άψογη συνεργασία, διαχρονικά, και η μεγάλή εκτίμηση του Μητροπολίτη Δημητριάδος προς το προσωπικό της.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Αμανατίδη κάθε παρά Θεού ευλογία στα νέα υψηλά του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων