14/01/2023 15/01/2023 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις αρχές της Πατριωτικής Ενώσεως και τον Αγώνα της για Πατρίδα και Πίστη, ενώ του προσέφερε ως δώρο ένα αντίγραφο του πίνακα του...
14 Ιανουαρίου, 2023 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 4:58

Συνάντηση του Μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις αρχές της Πατριωτικής Ενώσεως και τον Αγώνα της για Πατρίδα και Πίστη, ενώ του προσέφερε ως δώρο ένα αντίγραφο του πίνακα του Γύζη «Το κρυφό σχολειό», που ανήκει στην προσωπική του συλλογή και μία σειρά βιβλίων που περιέχουν κείμενα και ομιλίες του.

Συζητήθηκαν ακόμη εθνικά και οικονομικά θέματα, με κυρίαρχο το δημογραφικό ζήτημα που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων