19/07/2021 19/07/2021 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκαν την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο κ. Κωνσταντίνος Μαγαλιός, Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Μαγνησίας και ο κ. Δημήτριος Τόλιος, Δικηγόρος, Νομικός Εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων». Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν δράσεις για τον εθελοντισμό και την νεολαία....
19 Ιουλίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 18:52

Συνεργασία της Ι.Μ. Δημητριάδος με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Διαδώστε:
Συνεργασία της Ι.Μ. Δημητριάδος με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκαν την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο κ. Κωνσταντίνος Μαγαλιός, Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Μαγνησίας και ο κ. Δημήτριος Τόλιος, Δικηγόρος, Νομικός Εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων».

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν δράσεις για τον εθελοντισμό και την νεολαία. Τέθηκαν, επίσης, οι βάσεις συνεργασίας για την διοργάνωση στον Βόλο Συνεδρίου, με θέμα «Ο ρόλος των θεσμών στην ενίσχυση του εθελοντισμού», τον Μάιο του 2022.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων