26/09/2020 26/09/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Δεληγεώργη κ. Νικόλαος Δεληγεώργης. Συζήτησαν θέματα συνεργασίας της Μητρόπολης με το Ίδρυμα, όπως η δημιουργία νέων Πνευματικών Κέντρων και η καλύτερη δυνατή λειτουργία των Πνευματικών Κέντρων που έχουν ήδη ιδρυθεί. Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Νικόλας Δεληγεώργης ανέπτυξε την άποψη ότι πρέπει...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 12:14

Συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος με το Ίδρυμα Δεληγεώργη

Διαδώστε:
Συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος με το Ίδρυμα Δεληγεώργη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Δεληγεώργη κ. Νικόλαος Δεληγεώργης. Συζήτησαν θέματα συνεργασίας της Μητρόπολης με το Ίδρυμα, όπως η δημιουργία νέων Πνευματικών Κέντρων και η καλύτερη δυνατή λειτουργία των Πνευματικών Κέντρων που έχουν ήδη ιδρυθεί.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Νικόλας Δεληγεώργης ανέπτυξε την άποψη ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στον κοινωνικό τομέα με την πραγματοποίηση ημερίδων στα Πνευματικά Κέντρα και άλλων ανάλογων δράσεων. Ο Σεβασμιώτατος άκουσε με προσοχή τις απόψεις του Νικόλα Δεληγεώργη, ακολούθησε διαλογική συζήτηση και υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων