23/01/2024 23/01/2024 Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ετοιμάζεται να εορτάσει και φέτος ιεροπρεπώς και οφειλετικώς, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου, επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Την παραμονή της εορτής (Κυριακή 28/1), στις 6.00 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα τελεστεί ο...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 11:36

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ετοιμάζεται να εορτάσει και φέτος ιεροπρεπώς και οφειλετικώς, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου, επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Την παραμονή της εορτής (Κυριακή 28/1), στις 6.00 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα τελεστεί ο Μέγας, Πολυαρχιερατικός, Πανηγυρικός Εσπερινός. Κατά την διανομή του άρτου, στο τέλος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του λαού μας.

Ανήμερα της εορτής, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τελεστεί Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου. Κατά την διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί, τις ευχές του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του ευσεβούς λαού μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων