23/05/2019 23/05/2019 Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Αγαπώ την πόλη» που εκπονείται στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, τα παιδιά επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Βόλου και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο των Αργοναυτών κ. Νικόλαο Ντόκο για το μυθικό πλοίο Αργώ και την Αργοναυτική εκστρατεία. Οι Αργοναύτες προωθώντας την πολιτισμική...
23 Μαΐου, 2019 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2019 - 22:13

Τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Δημητριάδος γνωρίζουν την Αργώ

Διαδώστε:
Τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Δημητριάδος  γνωρίζουν την Αργώ

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Αγαπώ την πόλη» που εκπονείται στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, τα παιδιά επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Βόλου και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο των Αργοναυτών κ. Νικόλαο Ντόκο για το μυθικό πλοίο Αργώ και την Αργοναυτική εκστρατεία.

Οι Αργοναύτες προωθώντας την πολιτισμική μας κληρονομιά και προσπαθώντας να την μεταδώσουν στις νέες γενιές παράλληλα με την ενημέρωση παρουσίασαν στα παιδιά και βίντεο με τον τρόπο κατασκευής της Αργούς και το σύγχρονο ταξίδι στη Κολχίδα.

Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη παρουσίαση και την προσφορά ενημερωτικών εντύπων για όλα τα παιδιά και αναμνηστικών αφισών για το σχολείο μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων