23/05/2019 23/05/2019 Την Σύναξη των Τοπικών της Αγίων τιμά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος την Κυριακή 26/5, με επίκεντρο του εορτασμού τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων το Σάββατο 25/5, στις 7μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Οσιομάρτυρος Γεδεών, των Οσίων Γερασίμου το Νέου και Συμεών του Μονοχίτωνος και Ανυποδήτου...
23 Μαΐου, 2019 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2019 - 20:40

Τη Σύναξη των Τοπικών της Αγίων τιμά η Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Τη Σύναξη των Τοπικών της Αγίων τιμά η Ι.Μ. Δημητριάδος

Την Σύναξη των Τοπικών της Αγίων τιμά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος την Κυριακή 26/5, με επίκεντρο του εορτασμού τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων το Σάββατο 25/5, στις 7μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Οσιομάρτυρος Γεδεών, των Οσίων Γερασίμου το Νέου και Συμεών του Μονοχίτωνος και Ανυποδήτου και του Νεομάρτυρος Σταματίου, που φυλάσσονται σε Ιερές Μονές της Τοπικής Εκκλησίας. Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 6.30μ.μ. θα ψαλεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των Τοπικών Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων