23/06/2020 23/06/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε χθες, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο νέος Δ/κτής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Μαγνησίας, Πύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης. Τον νέο Δ/κτή συνόδευε ο Υποδ/κτής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Αντιπύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε, με αγάπη και εγκαρδιότητα, τον νέο Δ/κτή και επανέλαβε την πρόθεση της Τοπικής Εκκλησίας για...
23 Ιουνίου, 2020 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 13:36

Την ευχή του Σεβασμιωτάτου έλαβε ο νέος Διοικητής Π.Υ. Μαγνησίας

Διαδώστε:
Την ευχή του Σεβασμιωτάτου έλαβε ο νέος Διοικητής Π.Υ. Μαγνησίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε χθες, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο νέος Δ/κτής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Μαγνησίας, Πύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης. Τον νέο Δ/κτή συνόδευε ο Υποδ/κτής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Αντιπύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε, με αγάπη και εγκαρδιότητα, τον νέο Δ/κτή και επανέλαβε την πρόθεση της Τοπικής Εκκλησίας για την συνέχιση της άριστης, μέχρι σήμερα, συνεργασίας με το πυροσβεστικό Σώμα, ενώ εξέφρασε και την αμέριστη εκτίμησή του προς τα στελέχη του και το έργο, που με αυτοθυσία επιτελούν.

Από την μεριά του, ο κ. Διοικητής ζήτησε την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, ευχαρίστησε για την συνεργασία και εγγυήθηκε την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων