31/10/2019 31/10/2019 Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Ασιατών, τιμά η Εκκλησία την Παρασκευή 1/11. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 12:37

Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων τιμά η Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων τιμά η Ι.Μ. Δημητριάδος

Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Ασιατών, τιμά η Εκκλησία την Παρασκευή 1/11.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 10:00μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στη 1:00π.μ.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Αναργύρων, την παραμονή της εορτής, από τις 6:00 έως τις 8:00μ.μ., στο προαύλιο του Ναού, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα εθελοντική Αιμοδοσία, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Τοπικής Εκκλησίας.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 5:00μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων Αναργύρων.

Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων πανηγυρίζει, επίσης, ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Πορταριάς, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αγάθωνος Ντάτσιου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων